Inter – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inters tapp av Romelu Lukaku och Antonio Conte inför säsongen verkar inte skadat Inter. Hemmalaget innehar förstaplatsen och kan dessutom dra ifrån idag. Lautaro Martinez, Edin Dzeko, Nicolo Barella och den tidigare Milan-spelaren Calhanoglu är framträdande i laget och leder kollektivet framåt. Säsongen har varit bra. Laget har radat upp fina prestationer och framgångar i olika cup-spel.

Milan fortsätter dras med frågetecken kring olika spelare. En av dessa är Ibrahimovic, som i och med sin ålder fortsätter dras med skador hit och dit. Ersättare finns i form av Olivier Giroud, som varit ett nyttigt tillskott sedan han anslöt från Champions League-mästaren Chelsea inför säsongen. Visst är det en stark forward, men jag tycker mig se ett Milan som saknar det där lilla extra som behövs för att ta seger här.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Inter – Milan
  • Spel: Inter (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 5/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar