Hansa Rostock – Bremen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hansa Rostock är nykomlingar i andraligan och har haft en stabil poängproduktion och hittas därmed på tolfteplatsen efter 21 omgångar. Det betyder att Rostock har fyra poäng till kvalplacerade Fortuna Dusseldorf och parallellt fler till nedflyttnings-platserna. Nu väntar ett väldigt tufft motstånd och laget, har gått vinstlösa i sju av deras åtta senaste ligamatcher. Hemmalaget blir troligtvis nollade ikväll.

Werder Bremen ser starka ut och med nya tränaren Ole Werner har laget sex raka segrar i ligaspelet. Den unge tysken har tidigare varit i Holstein Kiel men har nu fått chansen i en större klubb som har högre ambitioner. En förändrad formation och taktik har gjort Werder Bremen till en vinstmaskin, det återstår att se hur länge Werner och gänget kan hålla i den fina formen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,86 @ bethard.

  • Match: Hansa Rostock – Bremen
  • Spel: Bremen (2)
  • Odds: 1,86 @ bethard
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 18:30, 11/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar