Bremen – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Werder Bremen kommer troligtvis få kämpa ordentligt i slutspurten av Bundesliga eftersom att klubben ligger på nedflyttningsplats. Med andra ord, är de omgångar som nu väntar Werder Bremen synnerligen viktiga och klubben behöver självklart avsluta säsongen på ett starkt sätt sista två månaderna. Bremen har haft problem med antalet gjorda mål under säsongen. Endast 27 mål har gjorts hittills.

Bayer Leverkusen ligger femma i tabellen och har en reell chans att nå Champiobns League till nästa säsong, vilket kommer att vara målsättningen. Då är det här en typ av match som man måste vinna, och det är nog därför spelbolagen har bortalaget som så klara favoriter. Här tror vi dock att båda lagen går för att vinna, Werder Bremen i egenskap av hemmalag och Bayer Leverkusen i egenskap av bättre lag.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,66 @ bet365.

  • Match: Bremen – Leverkusen
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 18/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar