Calgary – Winnipeg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Calgary Flames vann deras nionde raka match efter 2-1-segern mot Seattle Kraken i lördags. Matthew Tkachuk och Elias Lindholm gjorde varsitt mål, och assist. Jacob Markström kunde rädda 22 skott. Laget innehar resultatraden 29-13-6 för den här säsongen, och har haft en målskillnad på 39-14 under denna segersviten. Detta är också Calgarys längsta segersvit sedan säsongen 2016/2017. Flames är stekheta.

Winnipeg Jets blev besegrade av Edmonton Oilers under söndagsnatten, med 4-2 i Canada Life Centre. Connor McDavid gjorde mål och hade två assist och Oilers målvakt, Mikko Koskinen, mäktade med 22 räddningar i Oilers målet. Kyle Connor och Adam Lowry gjorde målen, båda i den tredje perioden, och Connor Hellebuyck räddade 36 skott. Jets har nu resultatraden 22-19-8 för säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Calgary – Winnipeg
  • Spel: Calgary (1)
  • Odds: 1,75 @ Pinnacle Sports
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 21/2

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar