Hoffenheim – Stuttgart

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hoffenheim har imponerat i Bundesliga denna säsongen och klubben återfinns på femteplatsen. Laget ligger poängmässigt, på delad fjärdeplats med Leipzig. De går in som favoriter när Stuttgart kommer på besök, trots Hoffenheims förlust med 3-1 när lagen möttes senast. Omständigheterna är inte detsamma denna gång, och TSG kommer med fin form och har hemmaplan, där klubben varit starka så här långt.

Stuttgart gör en svag säsong. Gästerna har spelat i Bundesliga länge, men nu lär Stuttgart troligen spela i andradivisionen nästa säsong. Efter 23 omgångar ligger man näst sist i tabellen och det ser inte ut att bli bättre. Stuttgart har åtta raka matcher i ligan utan en enda vinst, samtidigt som man förlorat sex av dessa. Att man dessutom ställs mot Hoffenheim på bortaplan är inget som hjälper.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ betsafe.

  • Match: Hoffenheim – Stuttgart
  • Spel: Hoffenheim (1)
  • Odds: 1,50 @ betsafe
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 25/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar