Varberg – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varberg lyckades överleva säsongen i Allsvenskan, då laget plockade tiondeplatsen förra säsongen. Det är naturligtvis en imponerande prestation av denna lilla klubb. Huvudtränare Joakim Persson fortsätter att bygga vidare med hans metoder, samt värvningsfilosofi. Laget imponerade dock inte när man förra helgen lyckades vinna med bara 1-0 borta mot Sollentuna i cupen. Laget har en hel del att bevisa.

Öster svarade för en stark höst i Superettan förra säsongen och slutade på femteplats. Denna säsongen bygger man nytt, med ny sportchef och tränare samt en lite annorlunda fotboll än den som Dennis Velic har stått för. Öster var väldigt solida bakåt förra säsongen och tanken är nu att offensiven ska utvecklas. Det har dock inte gett något vidare utslag under försäsongen där man spelat två mållösa matcher.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,92 @ bethard.

  • Match: Varberg – Öster
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,92 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar