Valencia – Granada

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Valencia återfinns på niondeplats i Primera Division. Hemmalaget jagar dess tredje raka seger när laget gästas av Granada. Valencia kryssade (1-1) mot Athletic Bilbao i semifinalen av cupspelet och man kunde vinna returen, på Mestalla. Lagets bästa skyttekung, Goncalo Guedes, fixade kallaset. Han petade också dit matchens enda mål. I finalen väntar Real Betis. Innan framgången i cupen, besegrades Mallorca.

Granada kämpar på i bottenstiden och innehar just nu sjuttondeplatsen. Man har enbart nätat en enda gång på de fem senaste omgångarna i ligan. Fyra av dem har förlorats mot Osasuna, Real Madrid, Real Sociedad och Villarreal. I den senaste matchen blev det mållöst mot Cadiz, där Domingos Duarte blev utvisad. Han är avstängd mot Valencia. Vidare finns Maxime Gonalons och Santiago Arias i sjukstugan.

Jag spelar på raka ettan till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Valencia – Granada
  • Spel: Valencia (1)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 9/10
  • Spelstopp: 18:30, 5/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar