Brynäs – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brynäs innehar elfteplatsen i tabellen, och formen pekar dessutom nedåt för laget. Klubben har förlorat fyra av deras fem senaste matcher. Hemmalaget torskade nu igår med hela 6-2 mot nästjumbon Timrå. Mycket tyder på att klubben kommer bli indragna i bottenstriden. Laget kämpar egentligen enbart, för att undvika negativt kval, som klubben spelade mot HV71 förra säsongen.

Frölunda har fjärdeplatsen och likaså för göteborgsklubben, är formen inget bra. Igår torskade gästerna mot tabelljumbon Djurgården med 3-1. Samtidigt är nämnvärt att Frölunda hade ett massivt tryck mot Djurgården och målvakten Salak i tredjeperioden. Tack vare målvaktsspelet kunde alltså Djurgården ta tre poäng. Detta innebär att Frölunda förlorat tre av deras fem senaste matcher.

Jag spelar på Frölunda Draw No Bet till 1,82 @ Leo Vegas.

  • Match: Brynäs – Frölunda
  • Spel: Frölunda DnB
  • Odds: 1,82 @ Leo Vegas
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:00, 6/3

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!


Lämna ett svar