Örgryte – Eskilsminne

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte plockade åttondeplatsen i Superettan förra säsongen. Laget hade det tufft inledningsvis, dock började bitarna falla på plats, under hösten. Klubben avslutade säsongen starkt då man från september och framåt bara förlorade en enda match. I Svenska Cupen ställdes man direkt mot AIK och Solnaiterna vann med 2-0. Sedan studsade Örgryte tillbaka då klubben besegrade Örebro med 3-1.

Eskilsminne är nere i Division 2 Västra Götaland och spelar, där de slutade tvåa förra säsongen. Precis som ÖIS stod laget för en stark höst, där sju segrar och ett kryss plockades på sista åtta matcherna. Ny huvudtränare till denna säsong är Patrik Ingelsten. I hans första match ledde han laget till poäng på hemmaplan mot Örebro (0-0). Därefter föll Eskilsminne med klara 4-0 mot AIK.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,86 @ Expekt.

  • Match: Örgryte – Eskilsminne
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,86 @ Expekt
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar