Darmstadt – Sandhausen

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Darmstadt har imponerat under nuvarande säsong och återfinns nu på andraplats i ligan. Hemmalaget har producerat 47 poäng på 25 matcher. Dem hittas en poäng bakom serieledarna Werder Bremen. Den sylvassa offensiven har varit deras stora utropstecken under säsongens ligaspel. Hemmalaget har gjort hela 52 mål på sina 25 seriematcher och hälften av målen har deras anfallsduo stått för.

Sandhausen klarade sig med en pinne ner till kvalplacerade Osnabruck och tre poäng till Braunschweig. Marginalerna har varit på deras sida och den här säsongen hittar vi Sandhausen precis ovanför strecket igen. I nuläget har de tre poäng ner till kvalplatsen där konkurrenten Dynamo Dresden hittas. Formen har sett bättre ut på sistone men under fredagen ska de ställas mot ligans vassaste offensiv.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ bet365.

  • Match: Darmstadt – Sandhausen
  • Spel: Darmstadt (1)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 11/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar