Sampdoria – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sampdorias säsong har varit jobbig och hemmalaget hittas på nedre tabellhalvan. I januari tog tränaren Marco Giampaolo över klubben, men någon större förbättring uteblev. Lagets senaste två matcher, har förlorats. Båda dessa förluster kom också på bortaplan. Nu förra lördagen torskade hemmalaget med 2-1 borta mot Udinese och dessförinnan, blev det torsk med klara 4-0 mot Atalanta.

Juventus har viktiga pjäser som Chiesa, Chiellini, Bonucci, Dybala, Zakaria och De Sciglio skadade, men fortsätter ändå att leverera bra resultat. I söndags gjorde man visserligen bara precis vad som krävdes då man besegrade Spezia med 1-0 hemma. Dessförinnan hade man marginalerna på sin sida då man vann med 1-0 borta mot Fiorentina i Coppa Italia. Juventus form är god utan att imponera.

Jag spelar på raka tvåan till 1,74 @ bethard.

  • Match: Sampdoria – Juventus
  • Spel: Juventus (2)
  • Odds: 1,74 @ bethard
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:00, 12/3

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar