Linköping – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Linköping innehar tolfteplatsen i tabellen och är också inblandade i bottenstriden i högsta grad. Cluben kommer närmast från en blytung förlust mot Malmö med 7-0. Hemmalaget övertygade knappast någon som klubben gjorde i matchen innan, då Leksand besegrades med 4-0. Förlusten var naturligtvis väldigt tung, eftersom LHC hade läge att skaffa sig andrum till lagen i den absoluta bottenstriden.

Skellefteå kommer till matchen med enbart en seger i de fem senaste matcherna, någon som helt klart ställer frågetecken om formen. Man har dock mött Luleå, Rögle, Växjö samt Timrå, så spelschemat har varit väldigt tufft. Här ställs gästerna mot klart beskedligare motstånd och man bör ha bra chanser att studsa tillbaka här, något som krävs om man ska kunna hota om seriesegern.

Jag spelar på Skellefteå Draw No Bet till 1,71 @ expekt

  • Match: Linköping – Skellefteå
  • Spel: Skellefteå DnB
  • Odds: 1,71 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 13/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar