Sassuolo – Spezia

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sassuolo spelar en mycket underhållande fotboll i den italienska högstadivisionen. Hemmalaget besitter spelare som Raspadori, Scamacca, liksom landslagsmannen Berardi. Något få andra klubbar kan matcha i deras region. Neroverdi spelar även offensiv fotboll som tar deras defensiva i andrahand, åtminstone i 9 av 10 fall och det öppnar för roliga matcher. Hemma på Mapei Stadium är man för tillfället bra.

Spezia ett lag som älskar offensiv fotboll. I skrivande stund ligger man trots allt på en 15:e plats och har ändå snittat ett mål framåt per match. Det betyder att man har lite kvalitet trots allt och det har Spezia inte minst visat i år. Spezia, med bland annat Verde i täten, kommer säkerligen bjuda upp till dans. Här kommer Spezia inte vara ofarliga, men det kommer vara en match som passar hemmalaget bäst.

Jag spelar på raka ettan (Asian Handicap) till 1,62 @ MrGreen.

  • Match: SassuoloSpezia
  • Spel: Sassuolo (1)
  • Odds: 1,62 @ MrGreen
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:45, 18/3

SpelbolagBonusLänk
MrGreen500 krSpela här!

Lämna ett svar