Vancouver – Buffalo

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vancouver Canucks hittas på tiondeplatsen i Western Conference. Senast torskade laget dessvärre, mot Calgary Flames, med 5-2. Thatcher Demko släppte in fyra mål innan målvaktsbytet. Deras reservmålvakt, Jaroslav Halak räddade 14 skott i tredje perioden. Laget innehar resultatraden 30-26-7 för säsongen, och har även förlorat fyra av de fem senaste matcherna. De är nu desperata efter en seger här.

Buffalo Sabres återfinns på trettondeplats i Eastern Conference. Tage Thompson gjorde mål på övertid och gav därmed Buffalo Sabres en 1-0-seger mot Calgary Flames i Scotiabank Saddledome under natten till lördag. Dustin Tokarski räddade 24 skott för Sabres som har resultatraden 21-33-8 för säsongen. De har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Buffalo har spelat många målrika matcher på sistone.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,70 @ betsson.

  • Match: Vancouver – Buffalo
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 03:00, 21/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar