Montreal – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Montreal Canadiens har knappast överträffat förväntningarna denna säsong. Efter 62 spelade matcher har kanadickerna bara inkasserat 43 poäng och ligger således sist i Eastern Conference. Härutöver har hemmalaget tagit, färst poäng i hela NHL. Framförallt har Canadiens defensiva problem med lagets 235 insläppta mål. Dock vann laget nu senast med 5-1 borta mot Ottawa, vilket givetvis kan vara en boost.

Boston Bruins har nu tagit 81 poäng på 62 matcher och segern senast gör att laget hakar på toppen av Atlantic Division. De ligger alltjämt på fjärdeplats, men det är väldigt jämnt mellan Bruins, Toronto och Tampa Bay. Till femteplatsen är avståndet 24 poäng. Montreal och Boston möttes senast i januari och då vann Bruins på hemmais med klara 5-1. Detta var också deras femte raka seger mot Canadiens.

Jag spelar på raka tvåan till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: Montreal – Boston
  • Spel: Boston (2)
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 00:00, 22/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar