Polen – Sverige

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Polen spelade aldrig playoff-mötet mot Ryssland, pga rådande omständigheter och avancerade därmed till playoff-final. Istället för det första playoff-mötet, planerade laget in en träningsmatch. Skottland stod för motståndet och den matchen slutade oavgjort. Senast dessa lag ställdes mot varandra, vann Sverige mot Polen med 3-2, under EM i Ryssland. Ikväll lär det bli tight, målsnålt och givetvis en otrolig kamp.

Sverige löste tillslut en playoff-seger mot Tjeckien men det hade sitt pris. 120 minuter att rent och skärt krigande för att nå playoff-mötet mot Polen den här tisdagskvällen. Svenskarna hade återigen svårt att skapa tillräckligt med farliga chanser i offensiven, trots att den återigen har toppats med nya talangfulla spelare. Sverige saknade Krafth, Augustinsson och Ibrahimovic senast men här finns alla tre med.

Jag spelar på att Sverige går vidare till 2,10 @ bet365.

  • Match: Polen – Sverige
  • Spel: Sverige går vidare
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 29/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar