Minnesota – Philadelphia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Minnesota Wild innehar tredjeplatsen i Western Conference, och besitter samtidigt resultatraden 40-20-4. Laget inkasserade 3-2-segrar, mot både Vancouver Canucks och Columbus Blue Jackets under natten till fredag respektive lördagskvällen. Med det självförtroendet som laget byggt upp så är detta en match man bara ska vinna för att hålla ställningarna. Laget möttes i början på mars, och Wild vann med 4-5.

Philadelphia Flyers placerar sig på fjortondeplatsen i Eastern Conference. Senast förlorade Flyers med 5-4 borta mot Nashville. Flyers ledde med 3-1, men tappade och förlorade dess tredje match på de fyra senaste matcherna. James van Riemsdyk stod för ett mål och en assist. Martin Jones räddade 30 skott. Laget har resultatraden 21-34-11 för säsongen. Flyers kämpar på utan viktiga Claude Giroux.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ Pinnacle Sports

  • Match: Minnesota – Philadelphia
  • Spel: Minnesota (1)
  • Odds: 1,60 @ Pinnacle Sports
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 30/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar