Detroit – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Detroit Red Wings innehar resultatraden 26-32-8 denna säsongen, och har förlorat tre raka matcher. De har naturligtvis inte lyckats denna säsongen, ingen hemlighet och framförallt är hemmalaget formsvaga för tillfället. Två segrar på de tio senaste matcherna, skall samtidigt anses vara ett kraftigt underbetyg. Rangers kommer på besök och förmodligen blir nattens match även en väldigt ensidig affär.

New York Rangers tog en stabil seger över Pittsburgh Penguins för andra gången på fem dagar. Senaste gången blev det 3-2 i PPG Paints Arena under onsdagsnatten. Frank Vatrano gjorde därtill mål för tredje raka matchen, och Igor Shesterkin räddade 22 skott. Laget besitter resultatraden 43-19-5 för säsongen och har vunnit fem av de sex senaste matcherna, samt så är man nu en poäng före Pittsburgh.

Jag spelar på raka tvåan till 2,13 @ NordicBet.

  • Match: Detroit – NY Rangers
  • Spel: NY Rangers (2)
  • Odds: 2,13 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:30, 31/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar