Skellefteå – Färjestad

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Skellefteå slutade på tredjeplatsen i grundserien, och de ställs alltså mot Färjestad som norrlänningarna har ett mentalt övertag på. Skellefteå har nämligen besegrat värmlänningarna i sina fyra matcher, under nuvarande säsong. Hemmalaget slogs om en förbättrad placering i grundserien, men gav vika för Luleå respektive Rögle. De avslutade dock med fyra segrar på de fem senaste matcherna, vilket är starkt.

Färjestad slutade på sjätteplats i SHL och det är ingen katastrof. Men förväntningarna på laget var höga efter förra sommarens stjärnvärvningar och man gällde då som favoriter att vinna SM-guld. Färjestad är inte längre favoriter till SM-guldet och det kan eventuellt naturligtvis vara en fördel inför slutspelet, utan några högre förväntningar på sig. Färjestad har dock blandat och gett alldeles för mycket.

Jag spelar på raka ettan till 1,97 @ betsson.

  • Match: Skellefteå – Färjestad
  • Spel: Skellefteå (1)
  • Odds: 1,97 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar