Hammarby – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby tar emot nykomlingarna Helsingborg i den allsvenska premiären. Bajen ses som favoriter på förhand. Förmodligen blir denna tillställning ensidig. Bajen lär inte bjuda på allt för mycket i detta möte, trots risk premiärnerver. På försäsongen drabbades Hammarby av en tränarkarusell där Miloš Milojević lämnade för Malmö och ersattes av Martí Cifuentes. De har emellertid presterat bra i cupen därefter.

Helsingborg står inför en tuff säsong. Med Allsvenska mått är truppen förhållandevis svag, trots att man värvat in relativt intressanta spelare som Gigovic och Taha Ali. Försäsongen är präglad av tunga skador, Brandur Henriksson och Wilhelm Loeper åkte på skador under träningslägret i Marbella och dem väntas missa flera månaders spel. Inför premiären saknas även Almadjed, Landgren och Lindegaard.

Jag spelar på Hammarby -1,0 (Asian Handicap) till 1,60 @ betsson.

  • Match: Hammarby – Helsingborg
  • Spel: Hammarby -1,0 (AH)
  • Odds: 1,60 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 2/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar