Kalmar – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar gjorde en beundransvärd fjolårssäsong. Henrik Rydström var också seriens bästa tränare och lär kunna göra under med Kalmar, den här säsongen. Emellertid finns frågetecen kring viktiga spelare som Kalmar tappat, och att försäsongen varit halvknackig. Jag litar inte på Kalmar ännu, och väljer därmed istället att sikta in mig på mästarna som besöker Kalmar denna söndagseftermiddag.

Malmö har tackat Jon Dahl Thomassen för sitt jobb och istället välkomnat Milos Milojevic. Mästarna har sett väldigt bra ut på försäsongen, där vinster mot både AIK och Djurgården stuckit ut. Det har varit ett hårt jobb som segrat såhär långt och det är bara en tidsfråga innan även spelet sitter till pricka. Malmö är såklart stora favoriter att vinna guld även den här säsongen och det är en trupp som är lik den ifjol.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ betsson.

  • Match: Kalmar – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1,83 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 17:30, 3/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar