Elfsborg – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg tog en topplacering förra säsongen, närmare bestämt fjärdeplatsen. Laget jobbar i skymundan och har kanske inte samma press som stockholmslagen, vilket verkar passa Boråslaget väldigt bra. Dem avslutade försäsongen med en väldigt fin 4-0-seger mot Halmstad och den segern var nödvändig efter förlusten i cupen mot Hammarby på Tele2 Arena i matchen innan dess. Laget är rättvisa favoriter ikväll.

Mjällby slutade på niondeplats förra säsongen och laget lyckades rädda kontraktet till stor del av Anders Torstenssons tillträde och den effekt han fick på laget under hösten. Denna säsong har laget fått bygga om en hel del. Ny tränare är Andreas Brännström och därtill har gästerna tappat en handfull bärande spelare från förra säsongen. Laget har presterat väldigt bra, men nu höjs svårighetsgraden.

Jag spelar på raka ettan till 1,56 @ Lucky Sports.

  • Match: Elfsborg – Mjällby
  • Spel: Elfsborg (1)
  • Odds: 1,56 @ Lucky Sports
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/4

SpelbolagBonusLänk
lucky100 krSpela här!


Lämna ett svar