Oskarshamn – Rögle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Oskarshamn ligger under med 2-1 i kvartsfinalserien mot Rögle. De har överträffat förväntningarna. De har avancerat till första slutspelet någonsin. I grundserien var klubben framförallt väldigt starka under hösten, vilket resulterade i niondeplatsen i tabellen. I serien vann Rögle samtliga fyra matcher, men man var aningen rostiga i första matchen av kvarten, därav utfallet. Här tror jag gästerna sätter agendan.

Rögle studsade tillbaka från förlusten i den inledande matchen. Laget har vunnit de två senaste mötena. De vann den andra matchen i Oskarshamn med 3-2 och måndags var man det bättre laget då man vann med 4-1 hemma. Det var framförallt i den andra perioden som skåningarna kunde säkra segern. Värt att notera från den matchen är även att Oskarshamn endast sköt 12 skott på mål.

Jag spelar på raka tvåan till 1,99 @ betsson.

  • Match: Oskarshamn – Rögle
  • Spel: Rögle (2)
  • Odds: 1,99 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar