HV71 – Karslskoga

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 vann ganska väntat ligaspelet, och senast avancerade hemmalaget vidare till semifinalspel genom att besegra Västervik med 4-1 i matcher. Jönköpingslaget har övertygat, genom att vinna med makalösa 31-9 i målskillnad. Hemmalaget besitter kvalitéer på samtliga positioner och när motivation finns, är de i princip oslagbara. Här är jag övertygad om att HV kommer samla ett järngrepp från första matchen.

Karlskoga slutade på tredjeplats, hela 16 poäng efter seriesegrarna HV71 och tog sig vidare till semifinal genom att besegra Mora med 4-1 i matcher. En stark kvartsfinalserie av Karlskoga rent helhetsmässigt, där laget vann samtliga hemmamatcher. Plumpen utgjordes av den tredje sammandrabbningen, där laget släppte in sju mål mot MIK. Den låga lägstanivån torde vara oroande inför kommande matcher.

Jag spelar på raka raka ettan till 1,50 @ bethard.

  • Match: HV71 – Karlskoga
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 1,50 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar