AIK – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK reste till Hisingen för premiärmatchen mot Häcken och inte mycket stämde för Grzelaks mannar. De såg osynkade ut och försvarsspelet fungerade inte, vilket var Gnagets styrka under fjolåret. Hemmalaget utnyttjade detta och efter 15 minuters spel hade hemmalaget en två-måls-ledning. Slutsiffrorna skrevs till 4-2 för Häcken. När hemmapremiären står för dörren blir det nu väldigt viktigt att studsa tillbaka.

Norrköping stod för ett fiasko i premiären då de fick se sig besegrade av Jocke Perssons Varberg. Trots mängder av målchanser fick inte Norrköping utdelning, och tappet av Samuel Adegbenro var påtagligt. Istället var det Varberg som kom segrande ur premiären efter att Alexander Johansson gjort matchens enda mål. Spelmässigt blev det tydligt att Varberg passade Rickard Norlings Norrköping väldigt dåligt.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ betway.

  • Match: AIK – Norrköping
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 1,87 @ betway
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 17:30, 10/4

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar