Rögle – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rögle var naturligtvis klara favoriter efter sin grundserieseger och när Oskarshamn dessutom spelade deras första SHL-slutspel någonsin var det ingen som trodde att de skulle störa. Dock har matchserien gått till en, sjunde avgörande match i Catena Arena på tisdagskvällen. Senast var Ängelholmslaget nära ett fiasko, men de visade en oerhörd styrka. Stjärnor klev onekligen fram, och levererade.

Oskarshamn har genom ett grymt kollektiv, varit det bättre laget i flera matcher. Filanders Oskarshamn har älskat situation som underdogs och gång på gång har det visat att de absolut kan stå upp mot Rögle. Inför ödesmatchen senast kan konstateras att Cam Abbot gjorde det mesta rätt. Efter att provat en hel del olika kedjeuppsättningar, hittade han tillslut rätt. Jag tror på seriesegrarna ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 1,47 @ betsson.

  • Match: Rögle – Oskarshamn
  • Spel: Rögle (1)
  • Odds: 1,47 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar