Karlskoga – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Karlskoga lyckades inte reducera matchserien mot gästande smålänningarna, trots en tidig 2-0-ledning i matchen. Istället steppade HV71 upp i andra respektive tredje perioden och vann slutligen med 3-5. BIK Karlskoga har samtidigt släppt in tolv mål på tre matcher, vilket naturligtvis oroar, när lagets defensiv varit värmlänningarnas styrka. Laget har inte lyckats kontrollera HV:s vassa offensiv.

HV71 bara ångar på i detta slutspel och hittills har man vunnit sju av de åtta spelade matcherna. I flera matcher har man även tagit klara segrar som 2-11 och 7-0, något som verkligen imponerar. Senast blev det som sagt en 3-5-seger på bortais. Kelleher var en av lagets bästa spelare då han gjorde tre poäng i matchen. Jag tror att HV kommer gå för att avgöra denna matchserie redan ikväll.

Jag spelar på raka tvåan till 1,79 @ betsson.

  • Match: Karlskoga – HV71
  • Spel: HV71 (2)
  • Odds: 1,79 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar