Djurgården – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården blev nollade på Strandvallen senast, och lyckades varken plocka poäng eller göra mål. Dock skall tilläggas att stockholmarna spelade ganska bra, trots det oväntade resultatet. Mjällby spelar även som ifjol väldigt kompakt. När Norrköping gästar huvudstaden under lördagen, ser jag inget annat än att Djurgården, studsar tillbaka. Här skall de ha bra möjligheter att plocka en ny trepoängare.

Norrköping har fått den tuffaste möjliga starten på säsongen. Två raka förluster, och laget misslyckades att återhämta sig efter premiärförlusten. Varberg-förlusten blev dubbelt illa när man också misslyckades att vinna AIK-mötet senast. Nu är ”Peking” tillbaka i Stockholm och det lär bli en tuff nöt att knäcka igen. Norrköping saknar Samuel Adegbenro, speciellt när Christoffer Nyman inte kommit igång ännu.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ NordicBet.

  • Match: Djurgården – Norrköping
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,80 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 16/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar