Färjestad – Rögle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Färjestad inledde med ett tillknäppt spel senast och båda lagen visade stor respekt för varandra. Då nio minuter hade spelats, hittade värmlänningarna ledningsmålet efter en snabb spelvändning. Klubben tog över matchen därefter. I andra perioden utökade bortalaget ledningen. Rögle gjorde mål, men matchen, skrevs dock till 3-4. Med det sagt vände Färjestad serien till dess fördel. Segern var välförtjänt.

Rögles unga målvakt Calle Clang visade prov på varför han går före den mer rutinerade Christoffer Rifalk i Rögle-målet. Calle Clang stod bland annat för tre jätteräddningar under tredje perioden som höll Rögle kvar i matchen. Rögles slutforcering var bland det blekaste man har skådat och denna gången hamnade därför Calle Clangs prestationen lite i skymundan. Här tror jag FBK fortsätter imponera.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ betsafe.

  • Match: Färjestad – Rögle
  • Spel: Färjestad DnB
  • Odds: 1,77 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 18/4

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar