Sundsvall – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sundsvalls säsongsinledning har knappast varit lättsam. Redan innan ligasäsongen hade börjat, möttes nykomlingen av tuffa besked när lagkaptenen, Linus Hallenius drog korsbandet i en träningsmatch mot AIK. Säsongen blir kommer säkerligen bli tuff för hemmalaget som parkerar på jumboplatsen i tabellen. Klubben har nu tre raka förluster och nykomlingen har satt sig i ett riktigt tufft läge.

Kalmar är givna favoriter inför denna matchen och det är med all rätt. Rydströms gäng har fortsatt i en positiv utveckling och det ska bli spännande att se ifall de kan hamna ännu bättre än deras sjätteplats ifjol. Säsongsinledningen har iallafall varit väldigt positiv med två segrar i deras tre ligamatcher. Efter premiärförlusten har Kalmar gått som tåget med fem gjorda mål i deras två senaste ligamatcher.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ bethard.

  • Match: Sundsvall – Kalmar
  • Spel: Kalmar (2)
  • Odds: 1,83 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar