Luleå – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Luleå plockade andraplatsen i seriespelet, och inkasserade 97 poäng. Hemmalaget vann dessutom, 3/4 matcher mot Färjestad i grundserien. Luleå besegrade Örebro i kvartsfinalen med 4-1 i matcher. Sedan väntade Frölunda i semifinalen och också denna serien vann hemmalaget med 4-1. Totalt har Luleå bara torskat två matcher i slutspelet, och kommer till första finalmatchen med fyra raka segrar bakom sig.

Färjestad slutade på sjätteplatsen i grundserien, och var favoriter till SM-guldet inför den här säsongen, men fick inte riktigt bitarna på plats under grundserien. Men under Thomas Mitells ledning har klubben successivt blivit allt bättre. I kvartsfinalen slog Färjestad Skellefteå med 4-2 i matcher och tisdags kunde man till slut avgöra semifinalserien mot Rögle. Luleå har dock fördelen av att inleda på hemmais.

Jag spelar på Luleå Draw No Bet till 1,59 @ William Hill.

  • Match: Luleå – Färjestad
  • Spel: Luleå DnB
  • Odds: 1,59 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 29/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar