Carolina – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes har vunnit samtliga tre matcher mot Bruins den här säsongen, men, samtliga dessa vinster var med keepern Frederik Andersen mellan stolparna. Andersen kommer dessvärre inte komma till spel, vilket naturligtvis, lär bli dyrbart för Carolina. Med Frederik Andersen borta så borde Hurricanes ställa Antti Raanta mellan stolparna, men Raanta har haft en tung period den senaste tiden.

Boston Bruins har det bästa spelet vid blålinjen den här säsongen, och laget är rankade etta i expected goals emot i fem-mot-fem spelet. Bruins avslutade även grundserien på topp då Bruins vann sex av sina åtta senaste matcher. Linus Ullmark har bekräftats som förstamålvakt här och han avslutade säsongen på ett strålande vis. Han vann nio av sina senaste tio starter med räddningsprocent på 0.942.

Jag spelar på Boston ML till 2,00 @ Pinncale Sports.

  • Match: Carolina – Boston
  • Spel: Boston ML
  • Odds: 2,00 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:00, 3/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar