Colorado – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche har en bred spelatrupp och extremt talangfulla spelare både i deras offensiv, som defensiven. Kaptenen Gabriel Landeskog är tillbaka från hans skada. Därtill är Nathan Mackinnon, Mikko Rantanen, Cale Makar samt Kadri alltid ett hot för motståndarna. Avalanche dominerade första matchen och när Saros är borta, förväntar jag mig också en seger av Colorado här igen.

Nashville Predators har tillräckligt bra offensiv kvalitet för att göra något bättre i detta mötet. Med Matt Duchene och Filip Forsberg som gjorde 40 mål för första gången under deras karriärer, och Roman Josi som stod för en historisk säsong som försvarare, så kan man förvänta sig mer. Predators har en skada i laget som är av oerhört stor vikt, det gäller målvakten Juuse Saros, som även saknades i match ett.

Jag spelar på över 6 mål till 1,61 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Colorado – Nashville
  • Spel: Över 6 mål
  • Odds: 1,61 @ Pinnacle Sports
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:30, 6/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar