Kalmar – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Kalmar inkasserade en bragdartad seger borta mot IFK Göteborg senast efter dess sena mål av brassen Romario. Han är avgörande för Kalmar denna säsongen, med allt vad det innebär. Rydström gillade ju självklart matchen i Göteborg, åtminstone andra halvlek, då han förstod, att någon Barcelona-fotboll inte skulle inkassera tre poäng. Resultatet blev lyckat och segern var naturligtvis väldigt viktig.

Hammarby är obesegrade, men absolut inte oslagbara. Rydström har troligtvis alla nycklar som behövs för att sätta sprätt i Hammarbys huvuden. Första poängtappet för Hammarby denna säsongen är nu ett faktum. Det blev bara kryss mot ett skadedrabbat Malmö senast och det bäddar för ett poängtapp enligt mig. Bajen har såklart startat säsongen väldigt starkt. Här kommer det dock ställas inför nya prov.

Jag spelar på Kalmar +0,5 (Asian Handicap) till 1,77 @ Svenska Spel.

  • Match: Kalmar – Hammarby
  • Spel: Kalmar +0,5 (AH)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 17:30, 8/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar