Jönköping – Landskrona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Jönköpings Södras jubileumssäsong kunde knappast börjat sämre. Redan efter tre omgångar fick Patrik Jildefalk sparken, och smålandsklubben tränas numer av den förra assisterande tränaren, Oscar Garcia Rodriguez. Spanjoren har lett laget i två matcher och man har kammat noll i båda. Senast stod J-Södra för en mycket stark första halvlek i bortamötet mot Brommapojkarna, men föll tyvärr i andra halvlek.

Landskrona har tappat ett flertal viktiga spelare och det var således förväntat att detta skulle kunna bli en tuffare andra säsong. De fick också en sämre start då laget föll i de tre första matcherna. Noterbart är emellertid att förlusterna kom mot Öster, AFC och Skövde. Därefter tog BoIS sin första seger hemma mot Örgryte i den näst senaste omgången. Förra måndagen spelade man sedan 0-0 borta mot Norrby.

Jag spelar på Jönköping +0 (Asian Handicap) till 1,45 @ Unibet.

  • Match: Jönköping – Landskrona
  • Spel: Jönköping +0 (AH)
  • Odds: 1,45 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar