Juventus – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus har knappast imponerat denna säsongen och hemmalaget har också haft svårt att plocka en Champions League-placering. Juventus har emellertid möjlighet att rädda säsongen trots motgångarna, eftersom Coppa Italia-pokalen kan plockas. Det är inte förvånande att Juventus har avancerat vidare till final även om klubben haft en del problem. Juve har flest titlar i turneringens historia.

Inter har fullt upp just nu. Inte nog med att titelstriden fortsatt är en rejäl nagelbitare, nu ska man mitt i allt detta spela cupfinal mot Juventus också. Det är en väldigt imponerande säsong klubben gjort, inte minst med tanke på att Conte och flertalet viktiga spelare lämnade inför säsongsstarten. Spelar de hem både cupen och ligan ska man ha all eloge, men det är en del arbete kvar.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,68 @ betsafe.

  • Match: Juventus – Inter
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,68 @ betsafe
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 11/5

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar