Calgary – Dallas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Calgary Flames hittade spelet i fjärde matchen och hemmalaget behövde att deras bästa spelare visade vägen, framförallt Flames förstakedja, vilket dessutom hände. Johnny Gaudreau stod för sin bästa match under matchserien. Han gjorde ett mål, och en assist. Elias Lindholm gjorde hans tredje mål i serien och Matthew Tkachuk gjorde tredje assisten. Markström känns också väldigt stabil i kassen.

Dallas Stars målvakt, Jake Oettinger har varit den bästa målvakten under slutspelet. I första matcherna så har Oettinger spelat på en fantastisk räddningsprocent på .960. Joe Pavelski gör vad han gör bäst, och det är att prestera i viktiga lägen i slutspel. Pavelski leder Stars målskytte såhär långt, med tre mål och en assist på de fyra första matcherna. Förutom Pavelski, så har den offensiva produktionen inte flugit.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ ComeOn.

  • Match: Calgary – Dallas
  • Spel: Calgary (1)
  • Odds: 1,80 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 03:30, 12/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar