Tampa Bay – Toronto

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Tampa Bay Lightning förlorade senaste matchen mot Toronto. Detta var onekligen en viktig match i den här åttondelsfinalserien. Något förvånande var emellertid att Lightning kom ut klart bäst och det dröjde inte länge innan kaptenen Stamkos gav gästerna ledningen. Lightning ledde denna match med 2-0, men Toronto lyckades komma tillbaka och mötet resulterade i 4-3-seger till Maple Leafs.

Toronto Maple Leafs har matchboll inför match-sex och kanske är detta året då de äntligen ska gå förbi förstarundan. De regerande mästarna Tampa Bay är i sin tur pressade mot väggen och när serien inatt vänder hem till Amelie Arena måste Lightning vinna. Det kan konstateras att inget av lagen hittills under matchserien har vunnit två matcher i följd. Jag tror åter på en hemmaseger.

Jag spelar på Tampa Bay ML till 1,80 @ betsson.

  • Match: Tampa Bay – Toronto
  • Spel: Tampa Bay ML
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:30, 13/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar