Dortmund – Hertha

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Borussia Dortmund har egentligen ingenting att spela för i sista seriematchen mot Hertha Berlin. Detta när Bayern München redan vunnit guldet. Trots andraplatsen kommer denna tillställning vara viktigt för anfallaren Erling Haaland. Han har varit ryktenas man och Man City har nu aktiverat hans utköpsklausul. vilket betyder att han lämnar Dortmund efter säsongen. Han lär vara målsugen här.

Hertha Berlin får spela ett tufft bortamöte under lördagen mot tvåan Dortmund. De slog Dortmund på hemmaplan men att möta det gulklädda-laget på Signal Iduna Park är en helt annan grej. Hertha Berlin behöver helst få med sig en poäng i det här mötet för att säkra Bundesliga-kontraktet. En poäng räddar kvar klubben, men vid förlust kan kvalplacerade Stuttgart kliva förbi vid seger mot Köln.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ bethard.

  • Match: Dortmund – Hertha
  • Spel: Dortmund (1)
  • Odds: 1,62 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:30, 14/5

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!