Juventus – Lazio

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus hade chansen att rädda upp deras misslyckade säsong i finalen av Coppa Italia mot tabelltvåan Inter i onsdags. Hemmalaget hade ledningen med 2-1, men i slutskedet kunde Inter kvittera samt avgöra i förlängningen. Hemmalaget kommer därmed bli titellösa denna säsongen och samtidigt talar mycket för en fjärdeplats i Serie A. Jag anser att marknaden underskattar hemmastarka Juve.

Lazio kommer från två raka segrar. I lördags slog de Sampdoria med 2-0 hemma och dessförinnan vann man med 4-3 borta mot Spezia efter att Acerbi gjort det avgörande målet på tilläggstid. Mindre bra var att släppa in tre mål på bortaplan mot Spezia. Gästerna återfinns i skrivande stund på femteplatsen och jag tror att Juventus kommer vilja visa att dem är och räkna med.

Jag spelar på Juventus +0 (Asian Handicap) till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Juventus – Lazio
  • Spel: Juventus +0 (AH)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar