Southampton – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Southampton har varit väldigt svaga under senaste tiden och hemmalaget har inte säkrat dess kontrakt i Premier League. Med två matcher återstående av säsongen, återfinns Southampton enbart sex poäng före Burnley, vilka ligger på nedflyttning. Southampton har tagit fem poäng på senaste tio ligamatcherna och man kommer till detta mötet med två raka förluster. Senast förlorade man mot Brentford (3-0).

Liverpool är förstås en aning slitna och de har sina skavanker, men Southampton har värre problem än så. Sannolikt kommer Hasenhuttls manskap lösa ett nytt kontrakt i Premier League, men lagets form är svag och jag har svårt att se att man ska kunna sätta käppar i hjulen för Liverpools titeljakt. Man ger inte upp förens säsongen är över och efter att Manchester City kryssade i helgen har man fått nytt hopp.

Jag spelar på Liverpool -1,5 mål (Asian Handicap) till 2,06 @ bet365.

  • Match: Southampton – Liverpool
  • Spel: Liverpool -1,5 (AH)
  • Odds: 2,06 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar