Real Madrid – Betis

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid har vunnit ligatiteln den här säsongen och detta möte handlar givetvis om att skaffa sig ett självförtroende inför Champions League-finalen mot Liverpool nästa vecka. Senast vilade man Benzema, Vinicius Junior och Courtois i sin senaste ligamatch. Modric var heller inte aktuell efter avstängning och det betyder att flera spelare bör vara spelklara. Huvudstadsklubbens form är imponerande.

Real Betis pustade dystert ut efter senaste omgången då det blev klart att Sevilla knep sista Champions League-platsen. På grund av deras inbördes möten kan Real Betis inte kliva förbi Sevilla, även ifall laget hamnar på samma poäng efter sista omgången. Det blir alltså Europa League för Betis nästa säsong och nu har egentligen den sista omgången ingen betydelse, förutom att de kanske vill slå Real Madrid.

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ Unibet.

  • Match: Real Madrid – Betis
  • Spel: Real Madrid (1)
  • Odds: 1,74 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 20/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar