USA – Tre Kronor

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

USA är förhandsfavoriter i VM-turneringen, och under förmiddagen ställs dem mot kronorna. Jänkarna har emellertid inte presterat enligt de höga förväntningar man hade inför turneringen. USA har förlorat en match hittills under turneringen, vilket var mot Finland, där inte mycket stämde. Landets segrar har kommit mot Lettland, Österrike och Storbritannien. USA har dock inte övertygat här.

Tre Kronor gick på onsdagen upp mot hemmanationen Finland i en gruppfinal där segraren skulle spela till sig utmärkt läge inför fortsättningen. Tre Kronor drog det längsta strået och Emil Bemström blev stor matchjälte med det enda målet i straffläggningen. Idag ansluter NHL-spelarna Linus Ullmark och Marcus Pettersson som väntas vara redo för spel. De kommer spetsa Tre Kronors trupp ytterligare.

Jag spelar på raka tvåan till 1,74 @ betsafe.

  • Match: USA – Tre Kronor
  • Spel: Tre Kronor (2)
  • Odds: 1,74 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 11:20, 21/5

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar