Hammarby – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarbys fantastiska inledning på säsongen har mattats av, när motståndet har blivit tuffare. Bajen har dock en match tillgodo, och har även serieledningen i egna händer. Hammarby kommer senast från ett väldigt galet och underhållande derby mot AIK i den förra omgången. Bajen hade bollinnehavet, men kunde beklagligtvis inte hålla AIK borta från vassa målchanser, och matchen slutade 3-3.

Norrköping fick tillskillnad från Hammarby, en väldigt tuff säsongsstart, men har studsat tillbaka på ett bra sätt och har nu fyra raka segrar i bagaget. Precis som i Bajens svit inledningsvis, så har motståndet dock inte varit det tuffaste, men Norrköpings spel har sett betydligt bättre ut än vad det gjorde i första omgångarna. Hammarby är starka hemma och känner nog att de är pressade att vinna här.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ 888Sport.

  • Match: Hammarby – Norrköping
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,83 @ 888Sport
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 22/5

SpelbolagBonusLänk
888Sport500 krSpela här!

Lämna ett svar