Halmstad – BP

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Halmstad är favoriter inför denna säsongen av Superettan, och hallänningarna har dessutom levt upp till förväntningarna. Efter en tyngre säsongsstart, har Halmstad vunnit deras sex senaste matcher. Dem har 19 poäng efter åtta omgångar. Frågan är huruvida något lag kan utmana Halmstad om seriesegern. Man har alltså redan slagit de flesta av topplagen, såsom Skövde, AFC och Öster.

Brommapojkarna har också fart på maskineriet i deras senaste matcher. Precis som HBK kommer man från en 4-1-seger då man gästades av Östersund i torsdags. Den segern innebär att man nu har tagit tio poäng på de fyra senaste matcher och står därmed på 14 poäng totalt. BP:s form är god, men de fyra segrar man har tagit den här säsongen har kommit på hemmaplan. Jag tror Halmstad vinner här.

Jag spelar på raka ettan till 1,78 @ betsson.

  • Match: Halmstad – BP
  • Spel: Halmstad (1)
  • Odds: 1,78 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar