Jönköping – Skövde

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Jönköpings Södra har haft en jobbig säsongsstart. Smålänningarna har enbart tagit två segrar på lagets åtta matcher och målsättningarna talar för något annat. Södra har möjligheten att plocka nya poäng när nykomlingarna Skövde, gästar Jönköping. J-södra hoppas kunna bygga vidare på sina senaste matcher. Hemma har klubben spelat mer övertygande och senast slog de Utsikten hemma med 5-2.

Skövde har gått som tåget under inledande omgångarna, men har fått smaka på dess egen medicin i de tre senaste. Säsongsinledningen har varit succéartad och deras sjätteplats efter åtta omgångar är också över förväntan. Bättre hade det emellertid kunnat vara under sistone. Nu är Skövde där många trodde de skulle prestera. De kommer behöva göra mål mot J-Södra för att utmana om poängen.

Jag spelar på J-Södra +0 (Asian Handicap) till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Jönköping – Skövde
  • Spel: Jönköping +0 (AH)
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!