Västerås – Halmstad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Västerås hade sedan återkomsten till Superettan, etablerat sig i seriens mittenskikt och laget hade stora ambitioner. Förra säsongens tolfteplats var riktig missräkning. När säsongen hade färdigspelats, var det endast en poäng till negativt kval. Denna säsongen har knappast börjat mycket bättre och inte mycket tyder på något annat än att västmanlänningarna kommer gå ännu en tung säsong till mötes.

Halmstad har verkligen imponerat som bortalag under säsongen. Hallänningarna lämnade Örebro med en stabil 2-0-seger. Årets stora positiva överraskning Skövde besegrade man med 3-1 och i Växjö senast krossade man Öster med hela 4-1. Magnus Haglund förfogar här över ett väldigt komplett och samspelt lag. Gästerna har på de nio inledande matcherna en målskillnad på 19-7 och gör nästflest mål.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ betsson.

  • Match: Västerås – Halmstad
  • Spel: Halmstad (2)
  • Odds: 2,00 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 28/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!