Utsikten – Skövde

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Utsikten spelar en fartfylld fotboll på det snabba konstgräset i Göteborg. Laget har bjudit på mycket mål i svängiga matcher. Göteborgarna kommer till matchen med bra form, där Utsikten inkasserat tre segrar i senaste fem matcherna. Med formen och hemmaplan ikväll, ska naturligtvis Utsikten inte gå mållösa i denna tillställning. Utsikten har producerat, imponerande 19 mål. Matchen blir troligen händelserik.

Skövde har inte varit en sämre nykomling. Västgötalaget har överraskat rejält sedan uppflyttningen och hittas i skrivande stund på sjätteplats i tabellen. En riktigt stark poängproduktion som nykomlingar, och Skövde fortsätter att blicka uppåt i tabellen. Skövde kan kliva upp på en urstark tredjeplats med endast två poäng mindre än serieledarna vid seger i måndagens match. Här tror jag laget går för seger.

Jag spelar på över 2 mål till 1,45 @ bet365

  • Match: Utsikten – Skövde
  • Spel: Över 2,0 mål
  • Odds: 1,45 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar