Polen – Wales

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Polens landslag besegrade Sverige under mars månad, med 2-0 i Schlesienstadion. Detta var också den avgörande kvalmatchen till VM 2022. Polen slutade tvåa i dess VM-kvalgrupp som engelsmännen vann. Polackerna inkasserade två poäng fler än Albanien och tre poäng fler än Ungern. Polackerna skulle mött ryssarna i semifinal. Matchen blev inställd och istället besegrade de svenskarna efter sin starka insats.

Wales slutade också på andraplats i deras VM-kvalgrupp, men deras VM-öde är ännu inte avgjort. Wales knep andraplatsen med en poäng före Tjeckien och blev alltså klara för playoff-semifinal mot Österrike, där man vann med 2-1. Därefter var tanken att Wales skulle spela en avgörande match mot vinnaren mellan Skottland och Ukraina. Den matchen sköts dock upp. Nu måste laget samtidigt skifta fokus.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betsson.

  • Match: Polen – Wales
  • Spel: Polen (1)
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:00, 1/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar