Armenien – Irland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Armenien avslutade VM-kvalet riktigt svagt, med tre raka förluster. Därmed saknas hemmalaget i årets världsmästerskap. Försvaret har släppt in 18 mål på deras fyra senaste landskamper. Nio insläppta mål mot norrmännen, fyra mot Tyskland samt fem mot Nordmakedonien. Det ska även sägas att den före detta lagkaptenen och stjärnan, Henrikh Mkhitaryan, har valt att avsluta hans karriär i landslaget.

Irland besitter en fysisk och tuff backlinje med spelare från engelska ligorna. Gästerna har visat gång på gång att dem är svåra att få hål på och det har sett väldigt bra ut på sistone. Irland kommer till lördagen med fyra segrar i deras sex senaste landskamper och kan absolut utmana Skottland och Ukraina i den här Nations League-gruppen. Det är första mötet och Irland ställs mot gruppens svagaste motstånd.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ betway.

  • Match: Armenien – Irland
  • Spel: Irland (2)
  • Odds: 1,83 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 4/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar